„Opština Berane je preduzela sve potrebne aktivnosti i okončala preuzete obaveze koje su neophodne, a u saradnji sa Ministrstvom prosvjete i Direkcijom javnih radova, za otvaranje Univerzitetskog centra u Beranama“ izjavio je Darko Stojanović, menadžer opštine.

Menadžer Stojanović se osvrnuo i na ostale tekuće projekte: „Otvaranjem ovog Centra koji se očekuje ovih dana, stvaraju se svi neophodni uslovi za rad Visoke medicinske škole, otvaranje novih fakultetskih jedinica i smještaj studenata.“
Takođe, intenzivirali su se radovi na vraćanju u prvobitno stanje, odnosno asfaltiranje na lokalnim saobraćajnicama u sklopu Projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i izgradnje kanalizacione mreže u Opštini Berane, koji izvodi španska firma Akvalia.
Ovih dana privode se kraju radovi na rekonstrukciji ulice Todora-Đeda Vojvodića i rekonstrukcije istočne tribine po UEFA standardima na Fudbalskom stadionu.
„Završetak ovih projekata je od velikog značaja za sve naše građane i upotpuniće kvalitet življenja, a gradu dati ljepše lice.“, zaključuje Stojanović.