Velikom žurkom na beranskom aerodromu u režiji Tomasa Golda (Thomas Gold), jednog od najboljih Di – džejeva današnjice, nastupima sastava Zep mi stroub (Zap me strobe) i Divoli i Markvard (Divolly & Markward), zatim Di – džejeva  Damjana Elteka (Damjana Eltecha), Vukse (Wooxe), Lanmija i Caka završen je ovogodišnji Tandr fest (Thunder fest) koji je sa više od 15.000 posjetilaca, tokom dvije večeri, najposjećeniji do sada.

Organizatori najvećeg festivala na sjeveru Crne Gore mogu biti više nego zadovoljni jer pored rekordne posjete sa punim pravom mogu reći da je peto izdanje Tandera bilo i, kada se pogleda lista učesnika, najinteresantnije do sada jer su i prvo i drugo veče nastupile velike svjetske, regionalne i domaće zvijezde.

DSC_6347
Foto: Adis Ramović

Šlag na tortu dvodnevnog muzičkog hepeninga na beranskom aerodromu stavio je Tomas Gold, jedan od tri najbolja Di – džeja u Evropi, koji je odličnim setom potpisao završnu žurku.

 

38001470_1970331936318510_5663673515245568000_n

Drugo veče ovogodišnjeg festivala iz vedra neba obilježio je i beogradski sastav Divoli i Markvard, fantastičnim nastupom, ali i najbolji EDM duo u regionu Zep me stroub koji je podsjetio na svoj sjajan prošlogodišnji nastup na Tandr festu.

DSC_6098
Foto: Adis Ramović

Ljubitelji elektronskog zvuka drugo veče festivala iz vedra neba pamtiće i po odličnim setovima koje su puštali Di -džejevi Vuksa i Damjan Eltek, kao i najbolji gradski Di – džejevi Cako i Lanmi.

IMG_7130Podsjetimo, prvo veče festivala rezervisano za hip hop izvođače, svojim nastupima obilježili su Hu Si (Who See), THCF, Rimski i Korona (Rimski x Corona), Di – džej Gru uz podršku lokalnih Di -džejeva.

Besplatan ulaz, otvoreni šankovi, pristupačne cijene hrane i pića, festivalske majice, povoljan smještaj u Beranama, uz najbolji elektro i hip hop zvuk, bili su zaštitni znak i petog Tandr festa.

Organizator Tandr festa 2018 bila je Turistička organizacija Berane, pokrovitelj Opština Berane, a generalni sponzor Nikšićka pivara. Festival je podržalo i Ministarstvo kulture Crne Gore.