Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić sa saradnicima, održao je niz sastanaka sa Načelnikom Centra bezbjednosti Berane Miodragom Božovićem i zamjenikom Marjanom Račićem.

Teme sastanka bile su nedavni nemili događaji odnosno, podli napadi na načelnika Komunalne policije  Aleksandra Ojdanića i glavnog arhitektu Opštine Sonju Vuković, u kojima su zapaljeni njihovi automobili a čime je  nanijeta značajna materijalna šteta, kao  i uznemirenost porodica.

Povodom ove situacije izražena su očekivanja da će se počinioci pronaći i procesuirati. Takođe, na sastancima je bilo riječi o opštoj bezbjednosnoj situaciji u gradu i potrebnoj kontinuiranoj saradnji i komunikaciji Opštine Berane i Uprave policije CB Berane, u zavisnosti od njihove nadležnosti . Sve u cilju zaštite i zaustavljanja uzurpacije opštinske i državne imovine, sa akcentom na dobru komunikaciju i nesebičnu pomoć u interesu grada. Na sastancima se govorilo i o sprečavanju pojava iz oblasti opšteg kriminaliteta, kao i otkrivanju i procesuiranju počinioca, kako bi se sve negativne pojave svele na najniži nivo. U međuvremenu su preduzete mjere i radnje u okviru svojih  nadležnosti.

Sastanci su obavljeni na obastrano zadovoljstvo, da će proisteći konkretni rezultati i efekti za dobrobit svih građana.