U razgovoru sa trenerom OK „Ivangrad 2011“, Milovanom Vešovićem, napravljen je osvrt na sve ono što je urađeno u ovoj sezoni. A upravo je on zadovoljan postignutim rezultatima koje su ostvarile odbojkašice ovog kluba i to u sledećim kategorijama – mlađe pionirke, pionirke, kadetkinje i one koje igraju u drugoj ligi Crne Gore za žene.

OK Ivangrad 2011

„Odbojkaški klub „Ivangrad 2011″ iza sebe ima jednu uspješnu sezonu. Svakodnevno smo naporno radili kako bismo danas mogli da kažemo da smo ponosni na naše rezultate“, kazao je na samom početku trener Vešović.

OK Ivangrad 2011

Mlađe pionirke, koje su igrale u „Eko mini ligi“ u Podgorici, u Gimnaziji „Slobodan Škerović“, uspješno su završile sezonu – ostvarivši devet pobjeda i dva poraza, tako da se nalaze u samom vrhu tabele„, naveo je i dodao da su pinirke takmičenje završile na sredini tabele.

OK Ivangrad 2011

Značajan pomak po pitanju rezultata ostvarile su i djevojke koje igraju u drugoj crnogorskoj ligi.

Naše odbojkašice su takmičarski dio sezone završile kao prvoplasirane na sjeveru Crne Gore. Taj plasman su ostvarile bez izgubljenog seta. Međutim u polufinalnoj utakmici, koja bi im obezbijedila ulazak u prvu ligu, od njih su bile bolje odbojkašice podgoričke Budućnosti. U četvrfinalnu Kupa Crne Gore, bolje od naših djevojaka bile su igračice Rudara iz Pljevalja koje igraju u prvoj ligi“, objašnjava Vešović.

OK Ivangrad 2011

Uspjesi ostvareni na terenu nisu donijeli pozitivan pomak po pitanju finansija.

„Veoma je važno istaći da finansijska situacija u klubu nije baš na zavidnom nivou i da nam je u tom smislu potrebna pomoć kako bi ove talentovane djevojčice nastavile i u narednom periodu da ostvaruju još bolje rezulatate na terenu“, završava trener OK „Ivangrad 2011“, Milovan Vešović i podvlači da uslovi u kojima djevojke treneraju nisu baš zadovoljavajući.