Sastankom sa MZ Park nastavljene su aktivnosti na realizaciji pilot projekta koji se tiče podjele kanti za suvi i mokri otpad. Podjela počinje u četvrtak, kazala je za naš sajt projekt menadžer Maja Pešić i ujedno najavila da će u srijedu u 18 sati biti održan sastanak sa MZ Pešca u Domu, odnosno sa stanovnicima koji žive na potezu od novog Vatrogosnog doma do kafane „Ogledalo“ i pripadaju Donjim Pešcima.

U srijedu podjela kanti za otpad u MZ Park i sastanak sa MZ Pešca

Na sastanku u velikoj sali Opštine Berane sa građanima iz mjesne zajednice Park, nakon sastanka koji je nedelju dana ranije održan na istom mjestu sa MZ Novo naselje, predstavljeni su prava i obaveze povodom ove aktivnosti.

Istom su prisustvovali direktor Komunalnog preduzeća Savo Vučetić, predsjednik mjesne zajednice Perica Labudović, predstavnik Komunalne policije Vladislav Lutovac, članica projektnog tima Danka Golubović i menadžerka Pešić.

Podsjećamo, u sklopu projekta „Zelena ostrva“ biće podijeljeno dvije hiljade kanti za odlaganje otpada od 120 litara u nekoliko mjesnih zajednica.