Turistička organizacija Berane (TOB) nastavila je akciju „Klupe za sve“ postavljanjem klupa iznad kanjona Udovinjice (selo Lubnice).

Turistička organizacija nastavila akciju "Klupe za sve", kampanja "Upoznaj Berane" privlači veliku pažnju

„Akcija će biti nastavljena i na ostalim lokacijama, a učešće su uzela i lokalna planinarska udruženja“, kazao je direktor TO Berane Ivan Radević i dodao da su klupe ranije postavljene na Šiškom i Ševarinskom jezeru.

Turistička organizacija nastavila akciju "Klupe za sve", kampanja "Upoznaj Berane" privlači veliku pažnju

On je napravio i kratak osvrt kada je riječ o njihovom drugom projektu, kampanji pod sloganom „Upoznaj Berane“ čiji je cilj da što više posjetilaca privuče na sjever Crne Gore i turističke destinacije opštine Berane.

Radević kazao je da su pozvali prije svega Berance koji žive izvan Crne Gore, da odmor provedu u svom zavičaju i da, dovođenjem svojih prijatelja i drugih gostiju, daju doprinos ublažavanju posljedica koje je izazvala pojava koronavirusa.

Poznati glumac, naš sugrađanin Mirko Vlahović odazvao se akciji Turističke organizacije Berane "Upoznaj Berane", koja…

Gepostet von Turistička organizacija Berane/Tourism Organisation of Berane am Donnerstag, 11. Juni 2020

„Nedavno smo pokrenuli i kampanju „Upoznaj Berane“ koja je privukla veliku pažnju. Dobili smo podršku od velikog broja naših poznatih sugrađana koji žele da daju svoj doprinos ovoj ideji, kao što su glumac Mirko Vlahović, vajar Luka Radojević, sportisti Strahinja Jovančević, Admir Adrović i mnogi drugi. Puni efekat biće vidljiv tek kada se granice otvore potpuno i naši sugrađani koji žive širom svijeta dođu u zavičaj“, objasnio je Radević.