Od otvaranja Sportske hale i renoviranja gradskog Fudbalskog stadiona, Sportski centar Berane predstavlja kompleks koji ispunjava visoke standarde za održavanje utakmica i drugih sportskih, kao i kuturno-umjetničkih manifestacija.

Sportski centar u Beranama - savremen sportski kompleks

„Veliki broj uspješno organizovanih sportskih i drugih događaja u prethodnom periodu, pokazuju da smo spremni za svaku vrstu izazova u budućnosti.

Garant tome su sadržaji u našem centru, Sportska hala (dvoranski sportovi, 2050 mjesta) u čijem sadržaju se nalazi ambulanta (masaže – reladž, sportska, terapeutska i refleksologija, kao i vježbe za sve vrste deformiteta ), teretana, mala sala za borilačke sportove.

Sportski centar u Beranama - savremen sportski kompleks

U okviru stadiona se nalaze: glavni fudbalski teren sa atletskom stazom, pomoćni teren sa prirodnom travom, pomoćni teren sa vještačkom travom, tereni za košarku, tenis i odbojku, sportski bife, novinarska loža i pres centar.

Povoljni klimatski uslovi, smještajni kapaciteti, ažurnost naših radnika, kao i ljubaznost naših građana uz sve navedene sadržaje su siguran put ka sportskom uspjehu“, poručuju iz beranskog Sportskog centra.