„Припремни радови за асфалтирање дијела улице Светог Саве почињу данас и трајаће наредних седам радних дана, тако да ће у овој улици привремено бити обустављен саобраћај. Само асфалтирање, ако дозволе временски услови, очекујемо да ће почети крајем следеће недеље „, саопштено је за наш сајт из фирме „Aqualia Intech“, која је извођач радова. У наставку обавјештавају да ће у наредном периоду изводити исте радове и у осталим улицама.

Саопштење Секретаријата за комунално – стамбене послове, заштиту животне средине и саобраћај преносимо у цјелости:

„Обавјештавају се учесници у саобраћају, да ће се због припремних радова на асфалтирању, обуставити саобраћај у дијелу улице Светог Саве – на потезу од раскрснице са улицом 13. јул до раскрснице са улицом Драгише Радевића (дио улице поред Опште болнице).

Радови у наведеној улици, трајаће наредних седам радних дана, почев од 10. јуна. Саобраћај за сва моторна возила у дијелу улице који је обухваћен радовима, потпуно се обуставља до завршетка радова.

Молимо учеснике у саобраћају да имају разумијевања и да се понашају у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

Уколико дође до одлагања радова услед неповољних временских услова, јавност ће бити благовремено обавијештена“.