„Pripremni radovi za asfaltiranje dijela ulice Svetog Save počinju danas i trajaće narednih sedam radnih dana, tako da će u ovoj ulici privremeno biti obustavljen saobraćaj. Samo asfaltiranje, ako dozvole vremenski uslovi, očekujemo da će početi krajem sledeće nedelje „, saopšteno je za naš sajt iz firme „Aqualia Intech“, koja je izvođač radova. U nastavku obavještavaju da će u narednom periodu izvoditi iste radove i u ostalim ulicama.

Saopštenje Sekretarijata za komunalno – stambene poslove, zaštitu životne sredine i saobraćaj prenosimo u cjelosti:

„Obavještavaju se učesnici u saobraćaju, da će se zbog pripremnih radova na asfaltiranju, obustaviti saobraćaj u dijelu ulice Svetog Save – na potezu od raskrsnice sa ulicom 13. jul do raskrsnice sa ulicom Dragiše Radevića (dio ulice pored Opšte bolnice).

Radovi u navedenoj ulici, trajaće narednih sedam radnih dana, počev od 10. juna. Saobraćaj za sva motorna vozila u dijelu ulice koji je obuhvaćen radovima, potpuno se obustavlja do završetka radova.

Molimo učesnike u saobraćaju da imaju razumijevanja i da se ponašaju u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Ukoliko dođe do odlaganja radova usled nepovoljnih vremenskih uslova, javnost će biti blagovremeno obaviještena“.