Iz Sekretarijata za komunalno – stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine mole učesnike u saobraćaju za razumijevanje.

Obavještavaju se učesnici u saobraćaju, da će se zbog izvođenja asfalterskih radova potpuno obustaviti saobraćaj na raskrsnici, kod kružnog toka – kod mosta Nika Strugara, i u dijelu ulice Mira i slobode (na potezu od kružnog toka do raskrsnice sa ulicom VIII Crnogorske brigade).

Potpuna obustava saobraćaja trajaće od 13. juna u 12.00 sati, kada počinju radovi,  do 14. juna u 17 časova kada se završavaju.

Zbog navedenih radova i obustave saobraćaja kod kružnog toka – kod mosta Nika Strugara, iz ulica koje vode prema ovoj raskrsnici (dio ulica Igumana Mojsija Zečevića, Svetog Save i Vrnjačkobanjske ulice), neće biti moguć saobraćaj motornih vozila kroz pomenutu raskrsnicu, u periodu obustave.

Molimo učesnike u saobraćaju da imaju razumijevanja i da se ponašaju u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Ukoliko dođe do odlaganja radova usled nepovoljnih vremenskih uslova, javnost će biti blagovremeno obaviještena“, stoji u saopštenju.