Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić priredio je prijem za trogodišnjeg sugrađanina Viktora Đukić – Uković, koji je izabran za najljepšeg dječaka na svjetskom takmičenju ljepote koje je održano u Turskoj.

slika

Malenog Viktora, koji je sredinom maja u turskom gradu Bodrumu pobijedio na dječjem takmičenju „Miss and Mister World“ – kao jedini predstavnik Crne Gore, i njegovu majku Elmazu Uković, ovim povodom ugostio je predsjednik Šćekić.

slika

„Viktor je na najljepši način predstavljao svoj grad i državu. Naša je obaveza, kao lokalne uprave, da se ovakve i slične stvari poštuju i uvažavaju. Njegov veliki uspjeh je istovremeno i naš uspjeh“, kazao je predsjednik.

„Ovo je veliki uspjeh za nas koji nam mnogo znači i postaje još draži kada znamo da od samog početka imamo podršku Opštine Berane, sugrađana, kao i ljudi širom naše zemlje i inostranstva“, navela je Viktorova majka, Elmaza.

Predsjednik Šćekić je Viktoru ovom prilikom uručio i prigodne poklone.

Napomene radi, trogodišnji Viktor je model agencije „Top 3 Models Montenegro“.

Prijemu su prisustvovali Dubravka Jovančević, šefica kabineta predsjednika, Zoran Jojić, savjetnik predsjednika i Nikola Urošević, savjetnik za informisanje.

print