„U nedjelju, 2. septembra, u 01.15 časova poslije ponoći, desio se nemio događaj, čija je žrtva pripadnik Komunalne policije Opštine Berane. Naime, u tom vremenu, radnici Komunalne policije su vršili redovnu kontrolu radnog vremena, predviđenu Zakonom o turizmu i ugostiteljstvu. Po slovu Zakona, radno vrijeme ugostiteljskih objekata je do 01.00 sat iza ponoći.

Drugog septembra, u pomenutom vremenskom terminu, dakle u 01.15 časova, u kafe-baru „Golden gejt“ fizički je, od strane sina vlasnika ugostiteljskog objekta, napadnut radnik Komunalne policije N. J., koji je tom prilikom zadobio i ozlede različite vrste.

Opština Berane, odnosno Komunalna policija najoštrije osuđuju napad na svog radnika i ovim putem pozivamo nadležne policijske i tužilačke organe da u što hitnijem roku sankcionišu vinovnike ovog nemilog incidenta, jer odgovorno tvrdimo da nećemo tolerisati bilo koju vrstu nasilja. Takođe, pozivamo nadležne organe da zaustave krajnje osiono i bahato ponašanje pojedinaca, i da u skladu sa Zakonom zaštite radnike beranske opštine u vršenju svojih svakodnevnih radnih obaveza i aktivnosti“, stoji u saopštenju beranske Komunalne policije.