Juče su u radnoj posjeti Beranama boravili direktor Direkcije javnih radova Rešad Nuhodžić sa saradnicima i državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Jovan Martinović.

Nakon obilaska gradilišta Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i gradskih saobraćajnica na kojima je u toku izgradnja kanalizacione mreže, održan je radni sastanak sa predsjednikom opštine Dragoslavom Šćekićem i njegovim saradnicima, na kome se razgovoralo o problemima koji prate realizaciju ovog važnog projekta i daljim zajedničkim mjerama kako bi se ubrzala realizacija istog.

Takođe, razgovaralo se o realizaciji projekata koji se finansiraju iz Kapitalnog budžeta Crne Gore i projektima koji su planirani za narednu godinu, kao i  o zajedničkim aktivnostima radi uspješne realizacije istih.

Sastanku su prisustvovali, ispred opštine Berane, potredsjednik opštine Rade Kljajić, direktor Agencije za izgradnju i razvoj Miro Vešović, direktor Vodovoda Vuko Todorović, menadžer Opštine  Vladimir Đaković, savjetnik u Službi predsjednika Darko Stojanović i projekt menadžer Maja Pešić, kao i Miomir Peruničić pomoćnik direktora Direkcije javnih radova i Irena Vujačić, projekt menadžer PPOV.