Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić priredio je u svom kabinetu prijem za predstavnike Rukometnog saveza Crne Gore, koji su sa muškom kadetskom reprezentacijom odradili mini pripreme u našem gradu.

Predsjednik je iskazao veliko zadovoljstvo što je poslije ženske kadetske reprezentacije, koja je takođe u našem gradu odradila pripremne utakmice sa reprezentacijom Hrvatske, ovoga puta  bila gost Berana muška kadetska reprezentacija.

„Velika na je čast što smo bili u prilici da budemo domaćini, prvo ženskoj, a sada i muškoj kadetskoj reprezentaciji, a ujedno i obaveza više da naše objekte obogaćujemo dodatnim sadržajima kako bi u nekoj sledećoj ovakvoj i sličnoj aktivnosti imali maksimalne uslove. Takođe, cilj nam je da Berane bude nezaobilazna stanica, kako rukometnim selekcijama tako i ostalim sportskim ekipama“, kazao je predsjednik i poželio im da svojim radom ostvare zacrtane ciljeve i dosegnu najveće sportske uspjehe.

Brano Božović, selektor kadetske reprezentacije, se zahvalio predsjedniku opštine i njegovim saradnicima na prijemu i podršci, i izrazio veliko zadovoljstvo uslovima i gostoprimstvom koje su imali u Beranama. Istakao je da je ovo generacija koja ima veliki potencijal, u kojoj se, između ostalih nalazi i reprezentativac iz Berana – Vojislav Vukić.

“ U tom pravcu, mi kao stručni štab, učinićemo sve na njihovom putu do vrhunskih ostvarenja“, kazao je Božović.

Sastanku su prisustvovali, u ime Rukometnog saveza Crne Gore, pored selektora Brana Božovića, trener golmana Marko Knežević i tim lider Maksim Šćekić, kao i predstavnici lokalne uprave: sekretar za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Goran Folić i savjetnik predsjednika Zoran Jojić.