Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić priredio je prijem za reprezentativku Crne Gore u rukometu, našu sugrađanku, Emu Ramusović, koja je zajedno sa saigračicama zauzela peto mjesto na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Japanu.

PREDSTAVLJA BERANE U NAJBOLJEM SVJETLU: Šćekić priredio prijem za rukometašicu Emu Ramusović

Predsjednik Šćekić je čestitao Emi na sjajnoj igri koju je pokazala, i iskazao zahvalnost što je ona kao članica reprezentacije još jednom dostojno predstavljala svoj grad, ujedno joj poželjevši srećne predstojeće praznike.

„Pratili smo utakmice našeg nacionalnog tima na Svjetskom prvenstvu i svi smo se nadali osvajanju još jedne medalje. Ali, ostvareno peto mjesto na tako velikom takmičenju predstavlja značajan uspjeh. Ponosni smo na činjenicu što si sjajno branila dres reprezentacije i što si predstavljala i ovaj put Berane u najboljem svjetlu. Opština će znati da cijeni svoje najvrijednije sportiste i da njeguje dobar i kvalitetan odnos prema njima„, kazao je Šćekić i poželio Emi i cijeloj reprezentaciji uspjeh tokom predstojećih kvalifikacija za Olimpijadu.

PREDSTAVLJA BERANE U NAJBOLJEM SVJETLU: Šćekić priredio prijem za rukometašicu Emu Ramusović

Reprezentativka Crne Gore Ema Ramusović zahvalila se na prijemu i istakla da je zadovoljna ostvarenim plasmanom Crne Gore na Svjetskom prvenstvu, naglašavajući da su postojale šanse da osvoje neku od medalja.

“Želim ovom prilikom da se zahvalim na ukazanoj pažnji i istaknem da mi taj gest puno znači. Posebno me raduje što nije prvi put da organizujete prijem nakon takmičenja na kojem nismo osvojili medalju, a nadali smo se da možemo to učiniti. Ovim ste pokazali još jednom da poštujete moj rad i trud i da svaki moj uspjeh doživljavate kao uspjeh naše opštine“, kazala je Ema i dodala da bi eventulani plasman reprezentacije Crne Gore na Olimpijadu bio kruna njene dosadašnje karijere.

PREDSTAVLJA BERANE U NAJBOLJEM SVJETLU: Šćekić priredio prijem za rukometašicu Emu Ramusović

Predsjednik se ovom prilikom zahvalio Miću Sekuloviću, novinaru Večernjih novosti, koji je prisustvovao prijemu, a na čiji je predlog i organizovan isti.

Državnoj reprezentativki je ovom prilikom uručen prigodan poklon.

Prijemu u kabinetu predsjednika prisustvovali su još Zoran Jojić, savjetnik u Službi predsjednika i Nikola Urošević, savjetnik za informisanje u Birou za odnose sa javnošću.