„Pozvana sam na prijem kod predsjednika opštine Berane, što je jedna velika čast za mene i moju porodicu“, kazala je mis turizma Crne Gore za 2019. godinu, Natalija Labović i dodala da je najvažnije znati odakle potičeš s obzirom da je rođena i živi u Minsteru u Njemačkoj.

Natalija Labović Opština Berane

Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić ugostio je mis turizma Crne Gore za 2019. godinu, 26- godišnju Nataliju Labović, koja je porijeklom iz ovih krajeva, a rođena je i živi u Minsteru u Njemačkoj. Ona će našu zemlju predstavljati na svjetskom izboru za Mis turizma, koji će se održati u septembru u Kini.

„Drago nam je što si danas ovdje i što je na izboru za Mis Crne Gore ispred tvoga imena pisalo da si Vasojevka i Beranka. Želimo da se ovdje osjećaš kao kod svoje kuće jer Berane i jeste tvoja kuća“, kazao je predsjednik Šćekić i istakao da je velika čast što će na jednom tako velikom takmičenju svjetskog ranga predstavljati naš grad i Crnu Goru.

Predsjednik je ukazao u daljem razgovoru na važnost profesije kojom se Natalija primarno bavi u Njemačkoj, a to je posao prevodioca s obzirom da govori šest stranih jezika. Bilo je riječi o daljim njenim planovima koje želi da ostvari u toj oblasti, a nakon toga o putu ka osvajanju titule na jesen u Kini i ciljevima u budućnosti.

Natalija Labović Opština Berane

Misica se zahvalila predsjedniku na prijemu i ukazanom gostoprimstvu, što je, kako je kazala, jedna velika čast za nju i njenu porodicu.

„Želim da vam se zahvalim na današnjem prijemu. Velika je čast za mene i moju porodicu što ste me pozvali. Najvažnije je znati odakle potičeš, a ja to jako dobro znam i cijenim“, kazala je Labović.

Ona je u nastavku dodala da je ljetnje raspuste još kao djevojčica provodila sa bakom u ovim krajevima, tako da ovdje uvijek sa radošću dolazi i vraća se.

Natalija Labović Opština Berane

Nakon prijema kod predsjednika, misica je posjetila Turističku organizaciju a potom uradila seriju profesionalnih fotografija na različitim lokacijama u gradu – kod manastira Đurđevi stupovi, zatim na Jasikovcu, obalama Lima…

„Fotografije će biti korišćene prilikom mog predstavljanja na izboru u Kini“, navela je ona.

Misici su ovom prilikom uručeni prigodni pokloni iz Opštine i TO Berane.

Natalija Labović Opština Berane

Napomene radi, Natalija Labović biće druga predstavnica Crne Gore do sada na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju koje ove godine okuplja predstavnice iz oko 80 zemalja svijeta.N