Predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović čestitao je Vaskrs vladici Joanikiju, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

Predsjednik Skupštine čestitao Vaskrs

„U ime SO Berane i svoje lično ime, Njegovom preosveštenstvu episkopu Budimljansko–nikšićkom, Gospodinu Joanikiju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti upućujem najsrdačnije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Vaskrs treba da nam vrati vjeru u bolju budućnost i podsjeti nas na važnost njegovanja moralnih vrijednosti i međusobnog uvažavanja. Neka se u naše domove useli duh sloge i prijateljstva sa bližnjima, a solidarnost i razumijevanje obasja našu zemlju.

Želim da nas duh pobjede života i vječnog nadahne da u ovim vaskršnjim danima, okruženi mirom, ljubavlju i praštanjem, damo pravi odgovor na izazove koji se postavljaju pred našom državom.

Sa željom da ovaj veliki hrišćanski praznik provedemo u dobrom zdravlju i porodičnoj sreći, okruženi svojim najdražima: Hristos vaskrse!“, navodi se u vaskršnjoj čestitki predsjednika SO Berane Novice Obradovića.