Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić  sa svojim saradnicima, sekretarkom za opštu upravu i društvene djelatnosti, Danijelom Marković i savjetnicama, Milicom Račić i Irinom Zečević, uručio je poklon paketiće za djecu na Pedrijatriskom odjeljenju Opšte bolnice u Beranama.

Predsjednik je pratnji načelnice odjeljenja dr Ljilje Vuković i medicinskog osoblja obišao mališane i njihove roditelje.

Ovom prilikom, predsjednika Šćekića i njegove saradnika ugostio je u svom kabinetu direktor ove ustanove dr Budimir Dabetić sa svojim saradnicima.

Predsjednik Šćekić je istakao da je ovo za naše najmlađe sugrađane, koji nažalost praznične dane moraju provesti na liječenju, mali znak pažnje od lokalne samouprave. On je dodao da će Opština učiniti dodatne napore da na sve načine pomogne Opštoj bolnici, kako bi zdravstvena usluga bila na što većem nivou. Zahvalio se rukovodstvu sa saradnicima Opšte bolnice i pedijatriskom odjeljenju na gostoprimstvu.

Direktor se zahvalio je lokalnoj upravi na znaku pažnje za djecu sa dječjeg odjeljenja i pohvalio dosadašnju saradnju sa lokalnom upravom i preduzećima čiji je Opština osnivač.

 

print