„Značaj ove investicije je, između ostalog, u tome što će zahvaljujući izgradnji ove saobraćajnice sam centar grada dobiti novo lice…“, kazao je predsjednik opštine prilikom obilaska radova.

Predsjednik Šćekić sa saradnicima obišao radove na izgradnji saobraćajnice u MZ Park

Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić, potpredsjednik Rade Kljajić, menadžer Opštine Vladimir Đaković, direktori Agencije za izgradnju i razvoj, Vodovoda i kanalizacije i Direkcije za imovinu, Miro Vešović, Vuko Todorović i Ranko Đukić, obišli su radove na izgradnji nove gradske saobraćajnice kod Zgrade solidarnosti u MZ Park.

Predsjednik Šćekić je istakao da je projekat veoma značajan za Berane, s obzirom da će ovaj dio grada značajno promijeniti, te se iz tog razloga mole građani za razumijevanje i strpljenje tokom trajanja radova.

„Značaj ove investicije je, između ostalog, u tome što će zahvaljujući izgradnji ove saobraćajnice sam centar grada dobiti novo lice, još kvalitetnije saobraćajno funkcionisanje i uređena parkirališta“, kazao je predsjednik, naglašavajući da se lokalna uprava ponaša odgovorno rješavajući stvari strateški i planski.

Pomenuta saobraćajnica će infrastrukturno i saobraćajno kompletno opremiti predmetni  prostor predviđen planskom dokumentacijom.

Investitor radova je Opština Berane, izvođač „Gold Grading“ DOO Berane,  a završetak radova se očekuje krajem juna ove godine.