Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić danas je održao sastanak sa predsjednicima Savjeta mjesnih zajednica, na kojem je  napravljen rezime  onoga što je zajedničkim radom urađeno i postignuto  u oblasti infrastrukture u godini na izmaku.

Predsjednik Šćekić održao sastanak sa predsjednicima MZ-a

Predsjednik Šćekić na početku sastanka pozdravio je predsjednike mjesnih zajednica kao saradnike i prijatelje, jer kako je istakao iza njih stoje godine  saradnje, kao i zajednički trud i rad koji je na dobrom nivou.

„Berane je i ovo godine bilo pravo gradilište zahvaljujući, prije svega našoj Agenciji za izgradnju i razvoj, koja je tokom godine asfaltirala kilometre putnih pravaca, sanirala i nasula mnoge puteve u mjesnim zajednicama -Kaludra, Lubnice, Bastahe, Gornje Zaostro, Polica, Lim, Stari Grad i druge.

 Priznaćete da je lijepo vidjeti uređene ulice Miljana Tomičića, Dušana Vujoševića, Ante Markovića, Miljana Vukova, Beransko- andrijevačkog bataljona, Beransela.

Uložen je ogromni trud i napor da Berane dobije novo, moderno ruho“, kazao je predsjednik Šćekić, ističući da će nastojati da sredstva MZ koja su do sada utrošena namjenski i domaćinski, u budućem periodu budu veća.

„Nastavićemo radove i u narednom periodu još jačim kapacitetom. Očekuje nas sanacija postojećih puteva, asfaltiranje novih, izgradnja mostova i potpornih zidova, kao i izgradnja novih pravaca ulične rasvjete. Zatim radovi koji se tiču boljeg vodosnabdijevanja i unapređenja vodovodne i kanalizacione mreže, kao i poboljšanja kvaliteta vode“, naglasio je predsjednik Šćekić.

Sastanku  sa predsjednicima mjesnih zajednica prisustvovali su i potpredsjednici opštine Rade Kljajić i Marko Lalević, menadžer Vladimir Đaković, direktor „Agencije za izgradnju i razvoj“ Miro Vešović, direktor Vodovoda i kanalizacije“ Vuko Todorović, pomoćnik sekretara za opštu upravu i društvene djelatnosti Mladen Stijović sa savjetnicima Milicom Račić i Markom  Mišovićem.