„Važno je istaći da je Berane kao centar Sjevernog regiona prepoznato kao grad za investiranje i da je u tom smislu značajno za razvoj privrede u ovom dijelu Crne Gore“, kazao je, između ostalog, predsjednik Šćekić na otvaranju.

Predsjednik opštine otvorio benzinsku pumpu "AD petrol" na Rudešu

Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić, u prisustvu vlasnika DOO „AD petrol“ iz Bijelog Polja Vukmana Obradovića i velikog broja zvanica iz privrednog života Berana, svečano je danas otvorio Zaton petrol benzinsku pumpu na Rudešu.

Predsjednik je istakao da mu pričinjava veliko zadovoljstvo što je još jedan privredni subjekat došao u Berane, koje kao centar Sjevernog regiona naše države ide naprijed.

Značajno je da su otvaranjem ove pumpe, čiji je vlasnik u firma „AD Petrol“, sačuvana radna mjesta onih koji su radili ovdje ranije kada je pumpa imala drugog vlasnika, kao i to da će u narednom periodu biti još novih radnih mjesta. Važno je istaći da je Berane prepoznato kao grad za investiranje i kao takvo je značajno za razvoj privrede na sjeveru Crne Gore. Iz tog razloga je dolazak Zaton petrola za nas jako bitan, ali se takođe nadam da će u narednom periodu doći do otvaranja još novih djelatnosti  u našem gradu. Menadžmentu AD petrola želim puno uspjeha u daljem radu“, kazao je predsjednik Šćekić, poručivši ujedno svim prisutnim privrednicima da za dobro građana Berana, države Crne Gore i pojedinačne biznise idemo svi zajedno naprijed u bolju budućnost.

„Jako je važno da zajedno prevazilazimo probleme prouzrokovane pandemijom i vraćamo se redovnim aktivnostima“, rekao je predsjednik.

Predsjednik opštine otvorio benzinsku pumpu "AD petrol" na Rudešu

Vlasnik firme Vukman Obradović kazao su da je ovo važan dan za ovu firmu.

Ovo je naša druga pumpa, prva već postoji u Bijelom Polju“, objasnio je on.

Pored automata sa svim vrstama goriva, u sklopu benzinske pumpe „AD petrol“ na Rudešu su market i kafe bar. U planu je i otvaranje restorana u narednom periodu.