U MZ Lubnice – selo Bastahe asfaltiran je put od skretanja prema Lubnicama do postojećeg asfalta. Dužina ove dionice je 620 metara. Radove je obišao predsjednik oštine Dragoslav Šćekić zajedno sa saradnicima, direktorom Agencije za izgradnju i razvoj Mirom Vešovićem i načelnikom Službe zaštite i spašavanja Tihomirom Bogavcem.

Predsjednik obišao asfaltirani put u selu Bastahe

On je izjavio da je put u ovom mjestu samo jedan u nizu koji je dobio novi izgled u poslednjih nekoliko mjeseci.

„Asfaltiranjem ove dionice rješava se dugogodišnji problem mještana sela ali i svih ostalih građana koji prolaze ovim putem. Asfaltiranje i sanacija ulica u gradskom jezgru i puteva na seoskom području nastaviće dokle god ne bude završen započeti posao i vremenski uslovi budu to dozvoljavali“, kazao je predsjednik Šćekić.

Predsjednik obišao asfaltirani put u selu Bastahe

Podsjetio je da je Opština Berane u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i IFAD – om započela realizaciju radova na asfaltiranju putnih pravaca na seoskom području.

„U okviru RTCP projekta biće asfaltirano sedam putnih pravaca, u šest sela u našoj opštini. Takođe u okviru istog projekta biće izvršena komletna sanacija i rekonstrukcija vodovoda u selu Zagorje“, zaključio je predsjednik.

print