Predsjednik Opštine Berane, Tihomir Bogavac čestitao je danas vatrogascima-spasiocima Službe zaštite i spasavanja Opštine Berane 4. maj, Međunarodni dan vatrogasaca.

„Zahvaljujem vatrogascima-spasiocima Službe zaštite i spasavanja Opštine Berane na odgovornosti i hrabrosti, profesionalnosti koja se ogleda u njihovom nesebičnom radu na zaštiti života i imovine građana Berana, bez obzira na težinu posla koji obavljaju tokom cijele godine.

Solidarnost i humanost koje iskazujete i u trenutnim okolnostima borbe sa koronavirusom, kao i napor koji gotovo svakodnevno ulažete obavljajući ovu plemenitu profesiju, nebrojeno puta u proteklom periodu učinili su sve nas ponosnima. 

Opština Berane će nastaviti sa kontinuiranim ulaganjem u službu kako bi se poboljšali i ojačali njeni kapaciteti i unaprijedio rad.

Uz najbolje želje na ličnom i profesionalnom planu, u ime Opštine Berane i u svoje lično ime, želim da vam uputim najiskrenije čestitke povodom Međunarodnog dana vatrogasaca“, navodi se u čestitki predsjednika Bogavca.