Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić čestitao je studentima na rezultatima koje su postigli na dosadašnjim studijama i time postali stipendisti svoga grada koji predstavljaju na svojim fakultetima.

,,Odlični rezultati koje ste postigli u obrazovanju zaslužuju promociju i nagrađivanje. Možda je opštinska stipendija simbolična naknada za vašu marljivost, odricanje i kontinuitet u postizanju uspjeha, ali nama predstavlja veliko zadovoljstvo i poručuje da mislimo na vas“- istakao je predsjednik Šćekić.

Prisutnima se obratio i Goran Kiković, predsjednik Skupštine opštine odnosno predsjednik Komisije za dodjelu stipendija, koji je između ostalog čestitao dobitnicima 43 studentske stipendije, odnosno dobitnicima 30 stipendija studentima Osnovnih akademskih studija i 13 stipendija studenatima Postdiplomskih akademskih studija.

,,Želim da vam čestitam na dosadašnjem uspjehu na studijama, da vam poželim da i ove godine, i svih godina do kraja studija, budete u intelektualnoj i radnoj kondiciji i da visokim ocjenama ostvarite pravo i na druge stipendije koje se dodjeljuju uspješnima. Nadam se da će se većina, po završenim studijama, vratiti u Berane i pomoći svom zavičaju“- istakao je predsjednik Kiković.

Svečanosti su prisustvovali Dragutin Joksimović, potpredsjednik opštine i Mladen Stijović, sekretar Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti.

Nakon formalnog dijela prijema i potpisivanja Ugovora, upriličen je koktel za studente i njihove roditelje.

print