Učenici Osnovne škole u Donjoj Ržanici danas su za potrebe kvalitetnijeg održavanja nastave u okviru predmeta Muzičko vaspitanje dobili na poklon klavijaturu od Opštine Berane.

Tim povodom, savjetnici u Službi predsjednika opštine Zoran Jojić i Irina Zečević posjetili su ovu školu. Direktor OŠ ,,Donja Ržanica“ Svetolik Čukić najsrdačnije se zahvalio na donaciji i dosadašnjoj uspješnoj saradnji koju godinama unazad ostvaruju sa lokalnom samoupravom. On je naglasio da učenici škole, bez obzira na udaljenost, a zahvaljujući Opštini koja obezbjeđuje prevoz za djecu, učestvuju u svakom sadržaju  koji se organizuje za osnovce. Kako je kazao, djeca su posebno zadovoljna učešćem na IV Smotri dramskog amaterskog stvaralaštva za djecu i mlade „Pozorišne čarolije“ koja je proteklih dana održana u Centru za kulturu u organizaciji ove ustanove.

Savjetnik Zoran Jojić istakao da će lokalna uprava u okviru svojih mogućnosti i dalje pomagati sve obrazovne ustanove u Beranama, kako bi djeca imala što kvalitetnije obrazovanje i vannastavne sadržaje.