„Беране су примјер гдје није политика могла утицати на његове квалитетне одлуке, гдје смо добили реконструисану источну трибину Градског стадиона под Богавским брдом, рефлекторе и низ других помоћи, а све у циљу развојa фудбала на сјеверу Црне Горе“, стоји у саопштењу предсједника Шћекића.

Општина Беране и предсједник општине Драгослав Шћекић, као и Фудбалски клуб Беране, који је у власништву Општине, дају безрезервну подршку Фудбалском савезу Црне Горе (ФСЦГ) на челу са предсједником Дејаном Савићевићем.

“Господин Савићевић је својим радом у ФСЦГ и доприносом развоју фудбала, а посебно фудбалске инфраструктуре, као и свему ономе сто је остварио у фудбалу на личном пољу, заслужио да без двоумљења остане на челу ФСЦГ и имаће у том правцу нашу пуну подршку. Убијеђен сам да ће политика то и препознати.

Свакако сам сигуран да ће и он сам предложити и унијети свјежине кроз неке нове снаге у органима ФСЦГ, која је свакако свима нама потребна на свим нивоима.

Беране су примјер гдје није политика могла утицати на његове квалитетне одлуке, гдје смо добили реконструисану источну трибину Градског стадиона под Богавским брдом, рефлекторе и низ других помоћи, а све у циљу развоју фудбала на сјеверу Црне Горе”, стоји у саопштењу предсједника Шћекића.

Подсјетимо, предсједник ФСЦГ Дејан Савићевић је на свечаној сједници поводом Дана Општине 21. jула 2018. године проглашен за почасног грађанина Берана.