Opština Berane je započela radove na rekonstrukciji Đačke ulice prema Gradskom stadionu. Iz opštinske Agencije za izgradnju i razvoj su naglasili da su izvršili pripreme za postavljanje ivičnjaka i trotoara u pomenutoj ulici, kao i novih parking mjesta kod OŠ „Vuk Karadžić“ i Sportske hale.

Počeli radovi na rekonstrukciji ulice prema fudbalskom stadionu

„Intenzivno se radi na izgradnji i modernizaciji putne infrastrukture u Beranama“, kazao je direktor Agencije Miro Vešović.

Istakao je da je nedavno završeno asfaltiranje puta od semafora kod Bogavskog brda prema manastiru Đurđevi Stupovi i Gradskoj kapeli, kao i parking prostora kod same kapele, u MZ Dolac.

Kazao je da su u toku radovi prema Jasikovcu, gdje je već završeno asfaltiranje, a sada su na redu da se rade obostrani trotoari, kao i šetalište do izletišta, obostrane pješačke staze sa rasvjetom i postavljanje ivičnjaka.

Počeli radovi na rekonstrukciji ulice prema fudbalskom stadionu

Opština Berane poziva građane da budu dio ambijenta unapređenja i razvoja, na taj način što će čuvati svoju okolinu, i tako dati svoj doprinos da grad bude uređeniji i ljepši za život.