U prostorijama Fudbalskog stadiona, uručene su zahvalnice volonterima, učenicima srednjih škola koji su svojim radom doprinijeli realizaciji 63. Prvenstva Balkana u krosu, koje je održano početkom novembra, u našem gradu.

Na prigodnoj svečanosti, u organizaciji Opštine Berane, zahvalnice je dobilo  58 volontera.

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić u svom obraćanju izrazio je zahvalnost što su učenici i njihovi profesori svojim radom i zalaganjem dali nemjerljiv doprinos da se regionalni sportski događaj organizuje na najvišem nivou.

Sve manifestacije koje Opština organizuje u cilju da Berane promovišemo kao centar kulturnih, sportskih i turističkih dešavanja su zajedničke manifestacije, tako da je  vaša nesebična  pomoć i učešće od posebnog značaja“, kazao je predsjednik Šćekić, naglasivši da su mladi ljudi najbolji promoteri svog grada.

Direktor Organizacionog odbora 63. Prvenstva Balkana u krosu Zoran Jojić uručio je zahvalnice.

Zahvalnice je dobilo 27 učenika Gimnazije „Panto Mališić“,  sedam učenika Srednje medicinske škole „Dr Branko Zogović“   i 20 učenika Srednje stručne škole, kao i koordinatori – profesori Mila Barjaktarović – Jelić, Ivan Anđić, Nemanja Milačić i Aco Čukić.