OPŠTINA: Skraćeno radno vrijeme, kol centar dostupan 24 sata

Poštovani sugrađani/ke,

U skladu sa naredbama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Vlade Crne Gore za suzbijanje epidemije virusa korona, svi organi i službe Opštine Berane preporučuju građanima da se do daljnjeg komunikacija obavlja putem mejla, telefona ili pošte.

Napominjemo, Građanski biro – šalteri (prijem zahtjeva, naplata poreza, taksi…) i matična služba će raditi za stranke od 9 do 12 sati, dok će druge službe, sekretarijati i direkcije organizovati rad od 7 do 12 sati, putem dežurstava. Služba predsjednika će raditi puno radno vrijeme – od 7 do 15 časova.

Sve informacije građani mogu dobiti putem besplatnog broja telefona 080 051 051 ili na broj mobilnog 068 896 983, a mogu se obratiti i putem mejla: opstinaberane@t-com.me.

Podsjećamo, Volonterski dostavni servis Opštine Berane počeo je sa radom 23. marta, i funkcionisaće sve dok bude aktuelna epidemiološka situacija.

Dostava će se vršiti svakog dana izuzev nedjelje, ali će telefonski centar raditi za građane 24 sata dnevno.

Brojevi telefona su 080 051 051 (besplatan broj) i 068 896 983 (broj mobilnog).

Pravo na dostavu osnovnih životnih namirnica, ljekova i higijenskih sredstava imaju građani iz rizične grupe – samohrane osobe starije od 65 godina, hronični bolesnici i nemoćne osobe.

Od ponedeljka do petka oba broja su u funkciji, dok je subotom i nedeljom za pozive dostupan gore navedeni broj mobilnog telefona.