U okviru  projekta „Sport u beranskim školama u cilju unapređenja i razvoja školskog sporta“, predstavnici Sekretarijata za sport kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Opštine Berane  uručili su O.Š. „Polica“ i „Vukašin Radunović“ vrijednu donaciju sportske opreme i rekvizita: lopte za košarku, odbojku, rukomet, odbojkaške mreže, reketi, loptice i mrežice za stoni tenis.

Primopredaji opreme prisustvovali su direktor JU OŠ „Polica“ Vladan Folić,  sa učenicima, pomoćnik sekretara Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Predrag Šćekić, Samostalni savjetnik III za sport u obrazovno vaspitnim ustanovama Vladimir Asanović, Referent za administrativne poslove Aleksandar Jovančević, kao i nastavno osoblje sa djecom JU OŠ „Vukašin Radunović“.

Sekretarijat sprovodi Lokalnu strategiju za razvoj sporta, odnosno radi na realizaciji strateškog cilja 1, koji se odnosi na poboljšanje uslova rada u objektima gdje se izvodi fizičko vaspitanje, i daje doprinos ostvarivanju specifičnog cilja 2 pomenute strategije, koji se odnosi na opremanje sala za fizičko vaspitanje savremenom sportskom opremom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *