Drugi krug foto akcije „Najljepše slike grada“ počinje danas i trajaće do juna. Fotografije sa najviše „lajkova“ biće predstavljene na izložbi, u okviru koje će biti proglašeni pobjednici i dodijeljene nagrade.

tekst

Svi zainteresovani građani se pozivaju da učestvuju u drugom krugu akcije „Najljepše slike grada“, slanjem svojih fotografija grada direktno u inboks na našoj Fejsbuk stranici ili Instagram profilu.

Nakon završenog drugog kruga biće organizovana izložba na kojoj će biti predstavljene fotografije koje su naši sugrađani slali tokom trajanja akcije. Na istoj će biti proglašene pobjedničke i uručene novčane nagrade autorima tri fotografije sa najvećim brojem „lajkova“.

Podsjećamo, na fotografijama mogu biti prikazane panorame, pojedini djelovi Berana, neki detalji sa gradskih ulica, odnosno svaki sadržaj koji pokazuje ljepotu našeg grada.

Sve fotografije koje zadovoljavaju opšte kriterijume kvaliteta i teme akcije odmah će biti objavljivane na našim zvaničnim stranicama, na društvenim mrežama, dok će fotografije sa najviše „lajkova“ biti postavljene na sajtu Opštine Berane.