Sekretar za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Goran Folić posjetio je danas lokalni odbor Sindikata prosvjete, gdje je uručio vrijednu donaciju u vidu sportske opreme i rekvizita predsjedniku ove organizacije Danilu Lekiću i njegovim najbližim saradnicima.

Opština donirala sportsku opremu Sindikatu prosvjete

Folić je ovom prilikom kazao da će lokalna samouprava uvijek imati sluha za saradnju i partnerski odnos sa osnovnim i srednjim školama, kao i sindikalnim organizacijama iz našeg grada.

„Djeca školskog uzrasta sa teritorije naše opštine prisutna su u velikom broju urazličitim sportskim kolektivima i klubovima. Učestvovanjem na sportskim takmičenjima naši najmlađi sugrađani pokazuju da su posvećeni pravilnom razvoju. Značajnu ulogu u svemu tome imaju i njihovi profesori koji takođe učestvuju na sportskim igrama i na taj način daju odličan primjer, odnosno dodatno motivišu učenike, kako da kroz njegovanje zdravih stilova  života dođu do cilja“, naveo je Folić.

Podsjećamo, Opština Berane i Sekretarijat za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO na ovaj način nastavili su akciju doniranja opreme sportskim kolektivima, mjesnim zajednicama i školama sa područja naše opštine.