Realizovan je još jedan projekat na uljepšavanju parkovske površine i platoa kod Moravinih zgrada u ulici 29. Novembar. Donacijom Sava osiguranja i izdvojenim sredstvima Opštine Berane sprovedeni su zemljani radovi, uređen plato i behaton staze i postavljen novi mobilijar i sadnice drveća.

Na nedavno održanom sastanku predsjednik Opštine Tihomir Bogavac, šefica Službe za marketing i pr u kompaniji Sava osiguranje Valentina Kasalica i šef poslovnice u Beranama Adnan Adrović razgovarali su o budućim projektima koji se tiču realizacije ovakvih i sličnih aktivnosti.

Podsjećanja radi, ovo je jedna u nizu akcija na uređenju zelenih i drugih površina od strane Sava osiguranja. Ova kompanija učestvovala je na uređenju gradskog parka pored Hrama, a 2018. godine u saradnji sa lokalnom upravom organizovala koncert popularnog pjevača Ace Pejovića, koji je održan pred hiljadama građana Berana i gostiju sa strane.

Kada je riječ o sličnim aktivnostim, Opština Berane je kroz projekte obezbijedila i postavljanje betonskog mobilijara za nekoliko lokacija u gradu.