Sekretar Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Opštine Berane, Damjan Ćulafić, posjetio je juče Fudbalski savez Crne Gore. Sekretara Ćulafića su srdačno primili Momir Đurđevac, generalni sekretar FSCG, kao i Ranko Stijović, sekretar FSCG – Udruženja klubova Sjever.

Tema sastanka bila je: obilježavanje velikog jubileja – 100 godina Fudbalskog kluba „Berane“, kao i zajedničko učešće u akciji „Sport u beranskim školama“, koju je pokrenuo Sekretarijat za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Opštine Berane.

Sekretar Ćulafić se zahvalio FSCG na nesamjerljivoj pomoći u razvoju fudbala, koju je Berane do sada dobilo od FSCG, osobito u pogledu obnove i izgradnje sportske infrastrukture, ali i na iskrenom, partnerskom, odnosu koji Opština Berane i FSCG održavaju projektima čija je realizacija u toku, te je Đurđevca i Stijovića obavijestio o incijalnom planu, programu i načinu obilježavanja velikog sportskog jubileja, pri čemu je naišao na odobravanje i ohrabrenje u realizaciji zamišljenih koraka.

Rukovodstvo FSCG je srdačno prihvatilo ponudu sekretara Ćulafića da uzmu učešća u spomenutoj akciji „Sport u beranskim školama“, naglasivši da FSCG ostaje otvoren za saradnju u realizaciji svih podsticajnih i održivih projekata.