Povodom deset godina poslovanja Sava osiguranja u Crnoj Gori, Sava osiguranje u saradnji sa Opštinom Berane i Turističkom organizacijom organizuje veliki koncert popularnog pjevača Aca Pejovića u srijedu 1. avgusta, sa početkom u 21.00 sat, u glavnoj ulici u Beranama.

Već dvije decenije Pejović važi za jednog od najboljih pjevača na regionalnoj muzičkoj sceni, koji je prepoznatljiv po velikom broju hitova, odličnoj svirci i dobroj atmosferi na nastupima.

Atmosferu će prije njegovog nastupa svojim setovima zagrijati gradski Di – džejevi Lanmi i Cako.

Beranci i gosti sa strane će, nakon koncerta Bobana Rajovića na istom mjestu za Dan opštine 21. jula, pred 10.000 ljudi, petog Tandr festa (Thunder fest) na beranskom aerodromu koji je proteklog vikenda okupio  15.000 posjetilaca za dvije večeri, a na kojem su nastupile velike zvijezde regionalne i svjetske hip hop i elektro scene poput klape Hu si (Who See), njemačkog Di – džeja Tomasa Golda (Thomas Gold), sastava THCF i drugih, zatim motorijade na kojoj su nastupali rok bendovi Ničim izazvan, Krugovi u žitu… a koja je održana sredinom mjeseca jula na prostoru bivše fabrike Celuloze, ovoga puta uživati u još jednom muzičkom hepeningu u sklopu manifestacije Beransko kulturno ljeto.

Podsjetimo, pored koncerata popularnih izvođača tokom trajanja pomenute manifestacije posjetioci su imali prilike da besplatno pogledaju predstave, posjete koncerte klasične muzike, ali i da prisustvuju izložbama i književnim večerima.

Koncertom grupe Legende 10. avgusta na izletištu Jasikovac zvanično će se završiti kulturno ljeto u našem gradu.