Članovi sportskih klubova iz Berana po drugi put prisustvovali su  fudbalskoj utakmici  kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope.  Na stadionu ,, Rajko Mitić“ mladi sportisti iz Berana sa tribina bodrili su fubdalere Crvene Zvezde, koji su pred oko 25.000 navijača, savladali FK Kluž sa 4:0 u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.


Sekretarijat za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Opštine Berane, Fudbalski klub Crvena Zvezda i naš proslavljeni vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen, organizovali su do sada  dvije posjete najmlađih sportista našeg grada na međunarodne fudbalske utakmice kvalifikacija za ligu šampiona i ligu Evrope.
Utakmicama je prisustvovalo 50 djece iz beranskih sportskih klubova sa pratiocima. Sudeći po rezultatu fudbaleri Crvene zvezde imali su dobru podršku sa tribina od strane mladih beranskih sportista.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za sport, planovi za budući period su i organizacija odlaska sportista iz Berana i na utakmice FK Partizan, na zadovoljstvo članova klubova iz Berana koji su ljubitelji crno bijelog kluba.