Radovi na rekonstrukciji, adaptaciji i opremanju Male sale Opštine Berane su završeni, a prvi sastanak je održan već danas.

Mala sala dobila novi izgled

„Sala je dobila potpuno novi izgled. Enterijer je izmijenjen i sada, posle dužeg vremena, stvoreni su svi uslovi da se u jednom prijatnom ambijentu koriste usluge Male sale, organizuju i održavaju u njoj sastanci sa poslovnim saradnicima, građanima i raznim delegacijama, ali i održavaju vjenčanja“, kazao je Danko Martinović, načelnik Službe za zajedničke poslove.

Prema njegovim riječima rekonstrukcija opštinske sale je samo jedan u nizu projekata koje je realizovala lokalna uprava u poslednje vrijeme.

Mala sala dobila novi izgled

„Pričinjava mi zadovoljstvo što mogu konstatovati da je ovo, posle nedavnog otvaranja Arhiva Opštine Berane, koji važi za najbolje uređen opštinski arhiv u Crnoj Gori, samo jedan u nizu realizovanih projekata koje je Opština završila u poslednje vrijeme. To predstavlja jedan kontinuitet i veliki uspjeh i sada se slobodno možemo pohvaliti da imamo jednu savremenu i reprezentativnu salu u svakom smislu“, istakao je Martinović i dodao:

„Realizaciju projekta rekonstrukcije Male sale finansirala je Opština Berane. Ukupna vrijednost svih izvedenih radova i kompletnog opremanja sale sa namještajem (stolovi, stolice, zavjese i draperije) i maskama za radijatore iznosi oko 30 hiljada evra“.

Na kraju je najavio da uskoro počinju radovi na rekonstrukciji i adaptaciji komunikacija u zgradi Opštine Berane, hodnika, holova i stepeništa, tako da će i unutrašnjost Opštine Berane, kako je kazao, uskoro dobiti sasvim drugačiji i ljepši izgled.