Dan opštine Berane biće proslavljen velikim koncertom pop sastava Leksington bend u nedelju 21. jula, sa početkom u 21 čas, u ulici Igumana Mojsija Zečevića (glavna ulica), kazao je za naš sajt Ivan Radević, direktor Turističke organizacije Berane.

„Koncert povodom Dana opštine, u našoj organizaciji, tradicionalno okuplja više hiljada Beranaca i gostiju sa strane u glavnoj ulici, tako da smo sigurni da će to biti slučaj i ove godine“, kazao je on.

leksington bend berane

U telefonskom razgovoru sa Bojanom Vaskovićem, pjevačem i frontmenom Leksington benda, saznali smo da sa nestrpljenjem očekuju druženje sa publikom u našem gradu.

„Prvi put nastupamo u Beranama, tako da sa nestrpljenjem čekamo da odsviramo uživo najveće hitove“, rekao je Bojan.

„Dobro da nije neko veće zlo“, „Kako je, tako je“ „Dođi ove noći“, „Potraži me“, „Nema šanse“, „Ja te srećom častim“, „Sprava“, samo su neke od pjesama koje će publika moći da čuje na koncertu 21. jula.

Nastupom ovog benda na otvorenom nastavlja se manifestacija Beransko kulturna ljeto, u okviru koje posjetioci mogu da pogledaju predstave i izložbe, s ujedno je i uvod u još jedan muzički događaj u organizaciji TO Berane, a to je šesti elektronski i hip hop festival Tandr fest, koji važi za najveći na sjeveru Crne Gore za mlade.