U predivnoj atmosferi, na jednom od najljepših mjesta u našem gradu, spomen kompleksu „Jasikovac“, održan je koncert muzičke zvijezde Jelene Tomašević.

Raskošan glas ove umjetnice, brojna publika, pozitivna energija, ambijent, priroda, spomenik učinili su veče čarobnim.

„Koncert na Jasikovcu je ispunio očekivanja, posjeta i nastup su bili fantastični i zato smo izuzetno zadovoljni. Pjevačica Jelena Tomašević je zaista pokazala zašto je toliko cijenjena umjetnica, a bogat sadržaj Beranskog kulturnog ljeta je morao da se završi na ovako visokom nivou“, istakao je Zoran Jojić.

Jelena je kazala da prvi put nastupaju u ovakvoj atmosferi i da uživaju kada imaju koncerte na otvorenom.

„Ambijent je bio božanstven, dobro smo se osjećali mi na bini i publika, a to je ono najbitnije. Pitala sam publiku u jednom momentu da li vi osjećate isto što i ja, jer sam zaista osjetila ljubav, toplinu i da dišemo zajedno.

Divno je kada idete u neki grad prvi put, ne znajući šta da očekujete, zato sam presrećna što će mi Berane ostati u predivnom  sjećanju“, kazala je Tomašević.

Pored svojih hitova, ova pop pjevačica je otpjevala i nekoliko tradicionalnih pjesama, na koje je beranska publika dobro odreagovala, pjevajući ih u glas i pokazujući  malo drugačije emocije.

Koncertom Jelene Tomašević završeno je Beransko kulturno ljeto.

print