Opština Berane izražava zadovoljstvo izvještajem Državne revizorske institucije, koja je dala pozitivno mišljenje na finansijsko poslovanje naše lokalne uprave. Ovo je sa jedne strane, dokaz uspješnog, poštenog i savjesnog rada radnika zaposlenih u lokalnoj upravi, a sa druge strane daje nam dodatni impuls i podstrek da u svakom pogledu nastavimo sa još boljim, kvalitetnijim i uspješnijim radom.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim zaposlenim u našoj opštini, koji su i na ovaj način postali primjer uspješne lokalne uprave, i poslali pozitivnu sliku ostalima u Crnoj Gori. Takođe, ovim putem se zahvaljujemo predstavnicima Državne revizorske institucije na jednom izuzetno korektnom poslovnom odnosu prilikom boravka u našoj Opštini, i krajnje profesionalnom izvještaju. Ovaj izvještaj nas, svakako obavezuje na još bolje i uspješnije rezultate u narednom periodu, uz usvajanje svih onih preporuka, koje će svakako doprinijeti još kvalitetnijem i uspješnijem radu naše lokalne uprave.

I da zaljučimo pozitivno mišljenje DRI, ustvari predstavlja još jednu potvrdu kako zakonitosti, tako i kvalitetnog funkcionisanja naše opštine.