Na međunarodnom bokserskom turniru, koji je održan proteklog vikenda u Lazarevcu, medalje su ovojili Remzo Iković, Petar Veljić i Enis Adrović.

tekst

U organizaciji bokserskog kluba „Lazarevac“ u ovom gradu je proteklog vikenda održan međunarodni turnir u boksu.

Na turniru, koji je okupio klubove iz devet država, Crnu Goru su predstavljali trojica boksera Radničkog iz Berana i BK „Zlatičanin“ iz Podgorice.

Beranci su se vratili kući sa tri osvojene medalje – dvije zlatne i jednom srebrnom.

tekst

Remzo Iković je u seniorskoj konkurenciji osvojio zlato, a Petar Veljić u juniorskoj – dok je Enis Adrović osvojio srebrnu medalju u istoj kategoriji.

tekst

Turnir je, prema riječima Milije Dobrašinovića – sekretara BK „Radnički“, bio odlično organizovan i Beranci su uspješno predstavili svoj klub, grad i državu.

„Boks je bio dobar, viđeno je tokom dva dana dosta kvalitetnih borbi. Mi smo u klubu posebno zadovoljni učinkom naših boksera“, kazao je Dobrašinović za naš sajt i zahvalio se ovom prilikom Opštini Berane na podršci.

U nastavku je pozvao sugrađane da prisustvuju 14. juna u hali sportova, u našem gradu, turniru „Beranska rukavica – memorijal Žarko Nišavić Dalton“.

„Prvobitno je bilo predviđeno da se turnir održi 8. juna ali je iz tehničkih razloga pomjeren za 14-ti“, naveo je on i podsjetio da su programom manifestacije predviđena dva profesionalna, kao i nekoliko amaterskih mečeva.

„U ulozi promotera samog događaja biće VBC šampion svijeta u lakoj kategoriji, Dejan Zlatičanin„, podvukao je Dobrašinović, čiji je bokserski klub „Radnički“ jedan od organizatora istog.

Pogledajte snimak meča Remza Ikovića i predstavnika bokserskog kluba „Crvena zvezda“ iz Beograda:

print