Данас су ученици петог разреда основне школе ,,Радомир Митровић“ посјетили Општину Беране у склопу плана и програма наставних активности за овај школски узраст.

Основце су угостили потпредсједник општине Раде Кљајић, савјетница и одборница Вида Ивановић, као и савјетница у Служби предсједника Ирина Зечевић, који су их упознали са радом и начином функционисања локалне самоуправе, историјатом зграде и одговарали на њихова постављена питања.

Потредсједник Кљајић нагласио је да је Општини Беране од изезетног значаја образовање и улагање у образовни систем, а томе у прилог је чињеница да већ годинама уназад Општина обезбјеђује бесплатне уџбенике за основце, помаже приликом реконструкција школских објеката и куповине предмета у циљу побољшања  наставе.

Ученици, предвођени својим наставницима и професорима, имали су прилику да обиђу поједине општинске просторије, малу и скупштинску салу.

print

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>