Radni sastanak na temu napretka projekta Poboljšanja  vodosnabdijevanja i izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda (PPOV) i kanalizacione mreže u opštini Berane, održan je 17.5.2017. u maloj sali Opštine.

Sastanku su prisustvovali predstavnici investitora i korisnika projekta, ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, direktor Direkcije za javne radove Milan Martinović i predsjednik opštine Dragoslav Šćekić sa saradnicima , a ispred izvođača predstavnici izvođača radova Akvalije i nadzornog konzorcijuma   „DRI upravljanje investicij d.o.o. i PROJEKT d.d.“.

Učesnici sastanka su konstatovali da je došlo do kašnjenja u realizaciji projekta i saglasili da će sve strane preduzeti dodatne napore iz svojih nadležnosti  kako bi projekat bio uspješno realizovan u ugovorenim rokovima.

print

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>