Pod pokroviteljstvom Opštine Berane, a u organizaciji Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO, početkom prošle nedelje je počeo tradicionalni novogodišnji sportski školski turnir.

Učešće na pomenutom turniru uzeli su učenici osnovnih i srednjih škola sa područja naše opštine, i to u sljedećim sportovima: košarka (osnovne i srednje škole), mali fudbal (osnovne i srednje škole), šah (osnovne škole) i streljaštvo (osnovne škole).

Takmičenje se održava na više lokacija u gradu, u novoj sportskoj hali, streljani streljačkog kluba „Donje luge“ i u prostorijama šahovskog kluba „Berane“ koji se nalazi na stadionu malih sportova.

Moramo napomenuti da i na ovaj način lokalna uprava i resorni Sekretarijat vode brigu o mladima, odnosono da kroz različite sportske manifestacije i organizaciju ovakvih i sličnih dešavanja promovišu sport i zdrave stilove života.

print

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>