Под покровитељством Општине Беране, а у организацији Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО, почетком прошле недеље је почео традиционални новогодишњи спортски школски турнир.

Учешће на поменутом турниру узели су ученици основних и средњих школа са подручја наше општине, и то у сљедећим спортовима: кошарка (основне и средње школе), мали фудбал (основне и средње школе), шах (основне школе) и стрељаштво (основне школе).

Такмичење се одржава на више локација у граду, у новој спортској хали, стрељани стрељачког клуба „Доње луге“ и у просторијама шаховског клуба „Беране“ који се налази на стадиону малих спортова.

Морамо напоменути да и на овај начин локална управа и ресорни Секретаријат воде бригу о младима, односоно да кроз различите спортске манифестације и организацију оваквих и сличних дешавања промовишу спорт и здраве стилове живота.

print

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>