Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić primio je Ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije MUP-a Slavka Stojanovića koji su boravili u radnoj posjeti sjeveroistoku Crne Gore.

Ministar Nuhodžić je saopštio da je Vlada u kontinuitetu posvećena daljem razvoju sjevernog regiona naše države. U tom kontekstu, naveo da podržava opredjeljenje ovih opština da, koristeći vlastite potencijale, obezbijede viši nivo ekonomskog i društvenog napretka. Predstavnici lokalnih uprava su upoznali ministra Nuhodžića sa aktuelnim projektima i razvojnim planovima, posebno ukazujući na značaj aktivnosti koje su usmjerene na prekograničnu saradnju. Takođe, izrazili su očekivanje da će izvršna vlast nastaviti da pruža pomoć u projektima putne infrastrukture i valorizacije turističkih resursa. Nadalje, akcentovali su da opštinski organi ostvaruju kvalitetnu i profesionalnu saradnju sa lokalnom policijom. S tim u vezi, Nuhodžić je istakao spremnost Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova da, u partnerstvu sa lokalnim administracijama, realizuju sve što je neophodno za osiguranje bezbjednosti, kvalitetnog javnog reda i mira i bolji i kvalitetniji život građana.

print

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>